Sok od celera (1l)

Sok od celera (1l)

1,500.00 рсд

Ova zeljasta biljka daleko je moćnija nego što možemo zamisliti. Nudi olakšanja kod akni, reumatoidnog artritisa,povišenog krvnog pritiska,refluksa kiseline i nizu drugih bolesti. Temeljno čisti creva i jetru i na taj način dovodi ceo organizam u balans.

Celer je najbolje konzumirati u obliku soka, bez dodatka vode.

Sok od celera bez aditiva, cedi se na dan slanja.
Celer je jedna od najmoćnijih namirnica za upale,zato što izgladnjuje štetne bakterije, buđ, kvasac, gljivice i viruse,koji su prisutni u telu i izbacuje njihove toksine iz crevnog trakta i jetre. Ti patogeni su često korenski uzrok upala-u njihovom odsustvu telo mnogo bolje izlazi na kraj sa napadima patogena. 

U isto vreme celer pomaže dobrim bakterijama da se razviju. Konzumiranje celera najefikasniji je način da alkalizujete creva, jer je celer bogat bioaktivnim natrijumom. Njegov zadatak je da podigne ph vrednost tela i istera btoksične kiseline iz svakog dela tela , uključujući i crevni trakt.

U isto vreme celer nudi enzime i koenzime koji podižu nivo hlorovodonične kiseline u želucu, tako da se hrana lakše vari i da ne truli.

Celer poboljšava rad bubrega, pomaže da se obnove nadbubrežne žlezde, čak njegove mineralne soli hrane neurone, podržavaju aktivnost električnih impulsa u mozgu. Kada mislite na celer , mislite na elektrolite.On hidrira na dubokom ćelijskom nivou i smanjujući vam šanse da patite od migrena.

To je jedan od najboljih isceljujućih tonika svih vremena.Nudi olakšanja kod refluksa kiseline, sinuzitisa, tinitusa, oboljenja štitne žlezde, dijabetesa, povišenog i sniženog krvnog pritiska dovodeći ih u normalu, artritisa, nadimanja, multiple skleroze, anksioznosti…Spisak bi mogao da se nastavi u nedogled, ali ono što je činjenica je da je celerov sok vaš saveznik u borbi za zdravlje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sok od celera (1l)”

Povezani proizvodi

x
X